2013. június 5., szerda

Bebi sapi 2.

Igaza lesz a fiamnak, hogy csak Bebinek csinálok mindent, de mikor a lányoknak sokkal egyszerűbb, több kiegészítő kell nekik. És Marci nem hord sapkát sem :-)  Azért neki is tervbe van véve 1-2 dolog, majd idővel azok is összejönnek. Elkezdtem neki hímezni egy autós képet, de annyi vízszintes, függőleges és átlós félkereszt van a mintában, hogy a 35-ösnek mondott pelicskámon nehéz böködni és nem is mutat jól. Tehát míg nem szerzek be legalább 28-as vásznat, nem folytatom.
Na jó akkor itt a sapka. Olyan barett formájú, ha jól emlékszem 2011-es Sandra? újságból, csak sapkák, sálak, stólák vannak benne. A fonalat itthon vettem, nagyon tetszenek a színei. 





Fotózni még most sem tudok, igazat megvallva csak gyors képek, hogy legyen már valami, meg tudjam mutatni, semmi beállítás. Kicsit nagy lett, majd belenől. A patent része horgolva van egyráhajtásos és félpálcákkal és recés a széle, nem tudom mi a hivatalos neve - pikot? lehet? 
A sapi mellé még szeretnék egy kendőt kötni neki, de annyi féle mintát láttam, hogy a bőség zavarában nem tudok dönteni (Igazából mindennel így vagyok, ez az egyik tulajdonságom, amit nem szeretek magamban. Több időm megy el a keresgéléssel, mint az elkészítéssel) Sál is lehetne, de a kendő most divat, és az olyan "nőcis ", mint Bebi, aki igazi kis nő. 

Akkor mára ennyi (így is hosszúra sikeredett), jöhetek holnap is? :-)
Köszi, ha erre jártál :-)
U.i.: Nézem ám a blogjaitokat, de mivel ezt az időt is a munkától lopom el, nem nagyon kommentelek, bocsi ezért. Ha lenne egy "tetszik" gomb a blogokon is ,azt megnyomnám :-) 


3 megjegyzés:

  1. De klassz lett ez a sapi! Kötés, horgolás kombinálva, nahát!

    A lányoknak tényleg könnyebb alkotni.

    Az inspiráció keresése, a mintagyűjtögetés (és -felhalmozás) az alkotás egyik nagyon izgalmas fázisa, ugye?:)

    Akkor holna, itt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen. Holnap még talán jövök, de nem lehet túlzásba vinni? Még rászoktok, és és nem tudok olyan tempóban alkotni ;-)
      Nekem a minta kiválasztásával elkezdésével van gondom, az első szúrásokkal, utána már megy mint a karikacsapás :-)

      Törlés
  2. Nagyon édes ez a sapi, és ő is, aki benne, ill. alatta van :)))
    "Nem lehet megunni, ez az amit nem lehet megunni..." :)))

    VálaszTörlés